Понеділок, 06.05.2024, 21:03
Вітаю Вас Гость | RSS

Миронівський центр дитячої та юнацької творчості Миронівської міської ради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


      11 лютого 2015 року в Миронівському районному ЦДЮТ  лідери МРРД «Лідер», вихованці гуртка "Старшокласник" провели розважальну програму «У чарах Купідона», присвячену Дню Святого Валентина. Участь у святі  взяли шість пар із загальноосвітніх шкіл  району: Росавської  ЗОШ І-ІІІ ст., Пустовітської ЗОШ І-ІІІ ст, Центральненської ЗОШ І-ІІІ ст., Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, Миронівскої ЗОШ І-ІІІ ст.№3, Миронівського НВК.
   Чарівна ведуча Афродита з Купідоном та Аполлоном підготували учасникам цікаві конкурси.
   Пари розповіли богині кохання Афродиті своє розуміння  чарівного почуття - кохання. Запальні танці з повітряними кульками підготувала муза танцю Терпсихора. Музи трагедії та комедії Мельпомена і Талія перевірили акторські здібності учасників. Боги ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: AdminCDUT | Дата: 12.02.2015 | Коментарі (0)

         Третій рік поспіль Владислав Лагода, вихованець гуртка «Старшокласник», а нині студент І курсу КНТЕУ за підтримки керівника гуртка «Старшокласник» Надії Борисівни Чучмій збирає друзів аби подарувати гарний настрій усім, хто любить гру на гітарі.

         23 січня шанувальники музики зібралися в актовій залі Миронівського ЦДЮТ на вечір «Душа на кінчику струни». Долучитися до прекрасного прийшли вихованці гуртка «Старшокласник», учні Миронівського НВК, Миронівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів №1, Миронівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів №3, вчитель Миронівського НВК Ігор Валерійович Костенко.

... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: AdminCDUT | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

       Відлунали Різдвяні свята. І фактично першим святом державного та історичного значення є День Соборності України.
    До таких подій належить 22 січня 1919 року день ухвали Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Цій даті судилося навічно вкарбуватися в історію України величним національним святом – Днем Соборності. 
    Вихованці творчих колективів Миронівського районного центру дитячої та юнацької творчості подарували змістовне  свято «Україно моя!» Пісні , танці,  вірші не залишили нікого байдужими. В них звучала надія українського народу жити однією сім’єю на своїй землі, в єдині державі, не розділеній кордонами і не розшматованій недружніми сусідами.
    Виставка робіт вихованців декоративно-ужи ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: AdminCDUT | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

    21 січня 2015 року в актовій залі Миронівського районного ЦДЮТ відбулася зимова школа лідерів.
    Участь взяли учні  Миронівського НВК, Миронівської ЗОШ  І-ІІІ ст. №1, Миронівської ЗОШ  І-ІІІ ст. №3, Маслівської ЗОШ І-ІІІ ст.,Козинської ЗОШ І-ІІІ ст.,Центральнинської ЗОШ, Ємчиської ЗОШ І-ІІ ст.,Зеленьківської ЗОШ І-ІІІ ст.,Юхнівського НВК, Піївської ЗОШ І-ІІІ ст.,Пустовітської ЗОШ І-ІІІ ст.
   Підведені підсумки та нагороджені грамотами переможці онлайн-фотоконкурсів «Мій улюбленець», «Моя краса - коса», відзначені лідери за активну участь у акції «Подаруй книгу бібліотеці»
    За результатами рейтингу голова Миронівської районної ради дітей «Лідер» Горбаченко Анна вручила перехідний  кубок голові учнівської ради «Юнікс» Миронівсь ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: AdminCDUT | Дата: 21.01.2015 | Коментарі (0)

      Значна увага  у Центрі дитячої та юнацької творчості приділяється розвитку у гуртківців пізнавальних інтересів, логічного мислення, уваги, комунікабельності, інтересу до психологічних знань.
   15 січня відбувся «Психологічний брейн-ринг», в якому взяли участь вихованці гуртків «Штучні квіти», «Дизайн», «Старшокласник», «Ляльковий театр», «Макраме», учні Миронівського НВК. 
     У брейн-ринзі зустрілися дві команди «Чомучки» та «Знайки», кожна з них мала свою емблему.
   Гра складалася з 5 раундів:  «Розминка», «Хто ближчий до істини», «Мозковий штурм», «Конкурс капітанів», «Чарівна скринька».
     Учасники гр ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: AdminCDUT | Дата: 16.01.2015 | Коментарі (0)

                        
     Наші предки починали  Новий Рік 14 січня за старим стилем з побажань щастя і врожаю.
     Найважливіше  дійство на Новий Рік було посівання, яке збереглося і дотепер. Діти-посівальники ходять від хати до хати і виголошують віршовані побажання та співають пісні, як подяку Богові за прожитий рік і сподівання на щастя, врожай у новому році. 14 січня у Центр дитячої та юнацької творчості вони також завітали. Вихованці гуртків «Бісероплетіння», «Дизайн», вокальний  ансамбль «Веселі нотки» та фольклорний колектив «Співаночка» порадували присутніх віршами та піснями-щедрівками.
                                   Зал ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: AdminCDUT | Дата: 16.01.2015 | Коментарі (0)

                                   
    Бути українцем – це не просто, мати українське громадянство. Це означає дивитися  на світ так, як дивилилися на нього наші діди та прадіди. Вони виражали своє світобачення  в піснях, звичаях, обрядах, казках, прислів’ях. Саме вони дають змогу  молодому поколінню перекликатися з минулим, формулювати  власні погляди  на світ, маючи вже для того підгрунтя .
    9 січня  2015 року в ЦДЮТ відбулося свято “Ми українці”, на якому  вихованці гуртків  проявили себе як поети та декламатори. Тофан Андрій, Богдан Уніяка, Мартиненко Ярослава,  Гаркушенко Аліна, Бондар Мирослава, Івченко Марія,  Соловйова Лілія, Андрущенко Ірина, Яременко Олена, Баранен ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: AdminCDUT | Дата: 13.01.2015 | Коментарі (0)

                                             
    Завжди весело та цікаво проходять канікули у Миронівському районному центрі дитячої та юнацької творчості. Не виняток і зимові канікули, які були насичені різноманітними і цікавими заходами. 
  На святі новорічної ялинки «Здрастуй, Новий рік!»  гуртківці весело розважалися з казковими героями. Веселі естафети, ігри та розваги подарували дітям Дід Мороз та Снігуронька, Білосніжка, Зима, Баба Яга, Коза.
      Культорганізатор ЦДЮТ І.Д.Щербина провела захоплююче свято гри. Діти пограли у традиційні ігри народів світу: «Гуси-лебеді», «Котик і Мишка», «Море хвилюється…», «Кіт Опанас», & ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: AdminCDUT | Дата: 13.01.2015 | Коментарі (0)

 

   24  грудня 2014 року у Миронівському районному центрі дитячої та юнацької творчості за сприяння та підтримки Миронівського районного центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді  відбувся фестиваль дитячої творчості «Повір у себе» для дітей з особливими потребами. 

    Вихованці гуртка «Старшокласник» запросили  дітей взяти участь у майстер-класі по виготовленню іграшки-символу наступаючого 2015 року. Діти  - гуртківці з особливими потребами підготували цікаві виставки власних робіт і показали присутнім свою майстерність.

   Святковий концерт підготували творчі колек ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: AdminCDUT | Дата: 24.12.2014 | Коментарі (0)

 

    22 грудня 2014 року вихованці Миронівського районного ЦДЮТ, переможці творчих конкурсів відвідали новорічну виставу «Кастинг у Новий Рік», яка відбувалася у Київській обласній державній адміністрації.

         Діти мали змогу зустрітися з казковими героями, які проходили кастинг у Новий рік: Котигорошко, Кіт у чоботях, Вовк, Буратіно, Карабас Барабас, Баба Яга, Білосніжка, Чахлик Невмирущий, Снігова королева, Кай, Мері Попінс, Царівна Несміяна, Змій Горинич, Омелько,  Дід Мороз і Снігуронька.

      Всі герої намагалися довести, що вони всі добрі і заслуговують ... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: AdminCDUT | Дата: 23.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright Roman © 2024