П`ятниця, 26.04.2024, 12:03
Вітаю Вас Гость | RSS

Миронівський центр дитячої та юнацької творчості Миронівської міської ради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


    26 листопада працівники Миронівського районного центру дитячої та юнацької творчості відвідали дітей з Луганської і Донецької областей, які відпочивають  у санаторії с. Карапиші. 
    Після представлення директором Собко Н.С. педагогів закладу Центру дитячої та юнацької творчості, діти довірливо самі взяли їх долоні в свої, і так всі розійшлись по кімнатах, де для дітей мали проходити майстер -класи.
Майстер-класи проводили керівники гуртків.  
    Педченко О.М., керівник гуртків «Штучні квіти», «Вироби з соломки» презентувала дітям виготовлення янголяток, Смаженко В.П., керівник гуртка «Бісероплетіння» показала дітям техніку виплітання квіточок з бісеру, Чуб Л.М., керівник гуртка «Дизайн» робила з дітьми квіти за допомогою техніки «квілінг», Саб ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: AdminCDUT | Дата: 03.12.2015 | Коментарі (0)

      25 листопада у Миронівському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбулося родинне свято «Дружна сім’я – міцна країна».                            Учасники свята подарували глядачам своє мистецтво. Вихованка гуртка «Старшокласник»  Влада  Кириченко з братиком Артемом показали свої декламаторські здібності.  Глядачі оплесками зустріли Собко Наталію Сергіївну, директора ЦДЮТ та її внуків  Марію та Кіріла.  Вони співали, танцювали, декламували вірші. Софійка та Роман Присяжненки  виконали  музичні композиції. Вихованка гуртка «Старшокласник» Катерина Рябець  з братиком Андрієм затанцювали з ... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: AdminCDUT | Дата: 03.12.2015 | Коментарі (0)

       На осінніх канікулах наші вихованці не тільки працювали на заняттях гуртків, а й змістовно відпочивали.
   Психолог ЦДЮТ Руденко Світлана Вікторівна провела для дітей психологічний бумеранг  «Моє здоров’я», в ході якого наголосила про важливість у житті кожної людини  виконання правил особистої гігієни, заняття спортом.
     Культорганізатор Щербина Інна Дмитрівна запропонувала дітям низку цікавих заходів: пізнавально-розважальну вікторину «День вітань», розважальну програму «Веселка – це посмішка неба», День урожаю «Вправний господар».
      Керівник гуртків «Штучні квіти», «Вироби з соломки» Педченко Олена Миколаївна та керівник гуртка «Дизайн» Чуб Людмила Миколаївна підготували дл ... Читати далі »

Переглядів: 424 | Додав: AdminCDUT | Дата: 03.12.2015 | Коментарі (0)

     З кожним роком зростає  інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання. 
   У рамках Десятиліття Дій з Безпеки дорожнього Руху 2011-2020 р.р., проголошеного Резолюцією Генеральної асамблеї ООН № 64/255 від 10.05.2010 р., згідно Резолюцій ООН №66/260 від 23.05.2012р., №68/269 від 29.04.2014р. з підвищення безпеки дорожнього руху у всьому світі, Міністерство охорони здоров’я України виступило ініціатором проведення щорічного Тижня безпеки дорожнього руху. 
      З 9 по 15 листопада відбувся Тиждень безпеки дорожнього руху. Це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: AdminCDUT | Дата: 26.11.2015 | Коментарі (0)


  Є край такий, що на легенду схожий,
                                                            На казку, що в століття порина.
                                                                  На цій землі – благословення Боже,
                                                           Це – Київщина, рідна сторона.

... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: AdminCDUT | Дата: 28.10.2015 | Коментарі (0)

       Відповідно до плану роботи  Миронівської районної ради дітей «Лідер» 07 жовтня  2015 року на базі Миронівсьго центру дитячої та юнацької творчості відбувся районний збір лідерів самоврядування дітей та учнівської молоді.
Працювало 6 комісій: культури та дозвілля, преси та інформації, екології, здорового способу життя, роботи з молодшими школярами, захисту прав дітей та допомоги у проблемних ситуаціях. Ільїчов Антон провів тренінг на тему: «Отримання фінансової вигоди від утримання фінансової позиції», Омельченко Ангеліна, Осіпчук Юлія провели майстер клас по виготовленню волошки та соняшника. Тишкевич Каріна,  Дяченко Дарина, Кириченко Влада, Рябець Катерина запропонували лідерам цікаві форми роботи: музична зарядка, масові танці, нова ігротека. Для майбутніх журналістів Горбаченко Анна провела трені ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: AdminCDUT | Дата: 16.10.2015 | Коментарі (0)

Чудовий осінній день запросив учнів загальноосвітніх шкіл, вихованців гуртків Центру дитячої та юнацької творчості, батьків на свято до Дня відкритих дверей «Здрастуй, Країно Творчості». На святкування до дітей завітав казковий герой Незнайко. Він показав свої здібності до танцю, співу та малювання, пограв у веселі ігри. Незнайку сподобалась творчість та майстерність гуртківців. Він зрозумів, щоб досягти успіху потрібно багато працювати. Педагоги закладу всі свої вміння та знання передають своїм учням. Підготовча група Зразкового ансамблю танцю «Джерельце», вокальний ансамбль «Веселі нотки» підготували чудовий концерт. Глядачі зустрічали юних артистів бурхливими оплесками. Вихованці гуртка «Старшокласник» запросили гуртківців на веселі масові танці. Танцювали всі: і дорослі, і діти. Директор Центру творчості Наталія Сергіївна Собко відзначила грамотами вихованців – п ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: AdminCDUT | Дата: 21.09.2015 | Коментарі (0)

     Активісти Дружини охорони природи «Зелене Майбутнє» та представник МБО «Екологія-Право-Людина» відвідали переможців конкурсу «Зелені Перлини – 2015» у м.Миронівка.
   Гуртківці гуртка «Еколог» та організатори конкурсу зустрілись в польових умовах – на ділянці, яка була однією з територій дослідження у роботі-переможці. Це  - майбутній заказник «Миронівський» - місце, в якому зростає найбільша в Київській області кількість занесених до Червоної книги степових рослин. Дорогу до місця зустрічі гуртківці подолали на велосипедах.
    Але саме тут, на території майбутнього заказника, можна спостерігати наскільки стрімко чужорідні рослини-інтродуценти захоплюють природні екосистеми та знищують середовище існування природних видів. Зокрема, в урочищі & ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: AdminCDUT | Дата: 08.09.2015 | Коментарі (0)

      27 травня 2015 року відбувся звітний концерт та виставка творчих робіт вихованців Миронівського районного   центру дитячої та юнацької творчості
    Справжнє сузір’я талантів засяяло у районному будинку культури під час свята. Проходило воно під девізом  «Любимо дитину, цінуємо творчість, плекаємо талант». Саме ці слова увібрали в себе все , чим живе ЦДЮТ . 
    Зустрічали батьків, дітей, гостей вихованці гуртка «Барабанщиці».
Ще задовго до позивних, які сповістили про початок свята, багатолюдно було у фойє, де розташувалась виставка робіт юних умільців.  Чого тут тільки не демонструвалось: дивовижні деревця, прикраси, вишивки з бісеру, корзинки і вазочки з лози, композиції і букети із штучних квітів, вироби, картини у техніці  макраме,  картини викладен ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: AdminCDUT | Дата: 29.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright Roman © 2024