Понеділок, 06.05.2024, 13:49
Вітаю Вас Гость | RSS

Миронівський центр дитячої та юнацької творчості Миронівської міської ради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


   21-22 травня 2015 року відділом освіти Миронівської районної державної адміністрації проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в українському суспільстві. Відомо, що за Козацької доби державотворчі процеси на українських землях були  найбільш послідовними і дали світові перші зразки демократичного устрою суспільства, а на історичну арену вийшла велика кількість видатних державних діячів, організаторів військової справи, подвижників української духовності, які сповідували кращі принципи  європейського лицарства та глибоко шанували українські народні традиції і звичаї. Саме тому, невипадково, місцем проведення гри було обрано ліс біля села Маслівка, Миронівського району, яке розташоване на маль ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: AdminCDUT | Дата: 29.05.2015 | Коментарі (0)

  

Зразковий ансамбль танцю "Джерельце", вихованці гуртків - учасники святкування  70-річчя Перемоги

... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: AdminCDUT | Дата: 29.05.2015 | Коментарі (0)

  24-27 квітня у м.Львів  проходив ІІ Всеукраїнський хореографічний фестиваль «Самоцвіти».
    В ньому взяли участь  більше 50-ти хореографічних колективів з багатьох куточків України: Кіровоград, Шостка, Львів, Київ, Чернігів, Дніпропетровськ, Харків. Серед них учасником фестивалю був  Зразковий ансамбль танцю «Джерельце» Миронівського районного центру дитячої та юнацької творчості  (керівники  Тригуб І.М., Кравченко М.І.).
    Джерельце презентувало два танці «Гопак» і «Чорноморочка» у номінації «Народний танець». Глядачі щирими оплесками приймали наших вихованців. 
   Велика інтрига про зайняте місце супроводжувала ансамбль під час повернення додому. Тільки в рідному місті юні митці дізналися про перемогу – І місце у свої ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: AdminCDUT | Дата: 05.05.2015 | Коментарі (0)

   Шоу-програма «Лідер року» зібрала у актовій залі Миронівського районного ЦДЮТ кращих з кращих за підсумками роботи 2014-2015 навчального року МРРД «Лідер». Свято розпочали вихованці гуртка «Юні барабанщиці». 
    Директор ЦДЮТ Собко Наталія Сергіївна вручила грамоти учнівським радам : «Крок» Центральненської ЗОШ І-ІІІ ст.,  «Прометей» Пустовітської ЗОШ І-ІІІ ст.
   Президент  учнівського парламенту «Імпульс» Миронівського НВК Ільїчов Антон отримав перехідний кубок від голови учкому «Юнікс» Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Гуленко Анни.
   За підсумками роботи за проектом «Заочна подорож Київщиною» грамотами нагородженні учні Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 , які подали найкращі фото для відео презентаці ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: AdminCDUT | Дата: 05.05.2015 | Коментарі (0)

    Весняні канікули у Миронівському районному центрі дитячої та юнацької творчості пройшли  весело та змістовно.
1 квітня весела «Гуморина» запросила вихованців порозважатися, цікаво провести час. Культорганізатор Інна Щербина підготувала для гуртківців цікаву вікторину, ребуси, жартівливі запитання, ігри. Діти також підготували гуморески, загадки, змагалися у вправності розвеселити присутніх.
   Ми живемо в цікавий і складний час, коли на багато починаємо дивитися по-іншому, багато заново відкриваємо і переоцінюємо. В першу чергу це відноситься до нашого минулого, яке ми, виявляється, знаємо дуже поверхово. Що турбувало, радувало і турбувало наших предків, чим вони займалися, як трудилися, про що мріяли, розповідали й співали, що передавали своїм дітям та внукам? Відповісти на ці питання сьогодні - значить відновити ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: AdminCDUT | Дата: 17.04.2015 | Коментарі (0)

    «Лиш храм збудуй, а люди в нього прийдуть» - ці слова видатної української письменниці Ліни Костенко яскраво відображають зміст діяльності педагогів Миронівського районного центру дитячої та юнацької творчості. Адже саме їх майстерною та самовідданою працею будується «храм творчості» для юних митців. 
     Одне з основних завдань на всіх етапах розвитку освіти — підвищення рівня професійної майстерності педагогів. 
     Велику роль у підвищенні рівня науково-методичної підготовки педагогів ЦДЮТ відіграє курсова перепідготовка на базі КНЗ КОР «Київський обласний  інститут  післядипломної освіти педагогічних кадрів». Результатом курсової перепідготовки, як правило, є наступний етап науково-методичної роботи педагога — атестація. 
  ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: AdminCDUT | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)


       У кожного народу є великі поети, яких знають усі: і дорослі, і діти. Для українського народу таким поетом є Тарас Григорович Шевченко. Його ще називають Великим Кобзарем, бо свою найкращу книгу він назвав «Кобзар».
    Шевченко втілює живий образ рідного народу, черпає силу думки й почуття з джерел мудрості  його. 
Педагоги та вихованці центру підготували й провели Шевченківські читання. Кожен з конкурсантів заздалегідь обрав одну з поезій «Кобзаря», працював над образом, виразністю, намагався донести до кожного слухача провідний мотив твору
    Цікавими також  для вихованців були легенди та перекази про перебування Тараса Шевченка у Миронівському районі. Історичний матеріал зібрано у книгах місцевих краєзнавців Віктора Антоновича Глущенка і Якова Олек ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: AdminCDUT | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

    Україна багата талантами. Талановита і творча молодь Миронівщини провела конкурс-показ виробів юних дизайнерів за проектом «Стильна Киїщина».  Креативне молоде покоління вразило журі та глядачів  своїми оригінальними виробами. 
     Участь у показі взяли учні Миронівського НВК,  Центральненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Миронівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1: Опанасенко Євгенія, Олефіренко Ольга, Гречкіна Тетяна, Дубова Аліна, Осипенкова Ольга, Лисікова Анастасія , Діденко Ольга, Барбарук Анастасія, Димарецька Ліза, Малюта Анастасія.
     Лідери гуртка «Старшокласник» ознайомили глядачів з різними стилями одягу, розповіли цікаві факти про моду. 
  Компетентне журі визначило переможців: І місце – команда Миронівського НВК, ІІ місце – Барбарук  Анаста ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Додав: AdminCDUT | Дата: 19.03.2015 | Коментарі (0)

      У Миронівському районному ЦДЮТ кінець лютого та початок березня був насичений різноманітними подіями та заходами. 
   В рамках проведення Свята рідної мови вихованці мали змогу перевірити свої знання з української мови. Діти відповідали на питання, розгадували ребуси, шаради, метаграми. 
   Вихованці зразкового ансамблю танцю «Джерельце» (керівники Кравченко М.І., Тригуб І.М., Безкровний О.О.) взяли участь у ІІ Всеукраїнському дитячому фестивалі-конкурсі «Твій Олімп». Старша група виборола ГРАН  ПРІ за танець «Гопак», середня група – ІІ місце за танець «Карпатські усмішки».
    Вихованці гуртків «Макраме» (керівник Піддубна Т.Б., «Вироби з соломки», «Штучні квіти» (керівник Педченко О.М.), «Диз ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: AdminCDUT | Дата: 19.03.2015 | Коментарі (0)

    За традицією в Україні, в Масляний тиждень люди проводжають зиму і обрядами зустрічають весну. Відбувається оновлення не тільки в природі, а і в кожному з нас.
Масляна щедра гостей всіх вітає,
Млинцями смачними всіх пригощає.
Ми нудьги не переносимо,
В гості Масляну запросимо.

    З різноманітними забавами та обрядами весело святкували Масляну і у Миронівському районному центрі дитячої та юнацької творчості. Вихованці водили хороводи, грали у цікаві народні ігри «У кого найкращий млинець»,    «Проганяємо зиму» , а потім спалили опудало зими. 
    Кульмінацією свята було частування керівників гуртків своїх вихованців різноманітними с ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: AdminCDUT | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 19 20 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright Roman © 2024