П`ятниця, 03.05.2024, 16:41
Вітаю Вас Гость | RSS

Миронівський центр дитячої та юнацької творчості Миронівської міської ради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


      19 грудня 2016 року в актовій залі Миронівського районного центру дитячої та юнацької творчості відбувся фестиваль «Повір у себе» для дітей з особливими потребами. Вже традиційно фестиваль проводиться у День Святого Миколая. З вітальним словом до присутніх звернулася заступник голови Миронівської районної державної адміністрації Оксана Валентинівна Вершута. 
Гуртківці, діти з особливими потребами, представили свої творчі роботи і показали майстер-клас. Присутні, гості фестивалю мали змогу власноруч виготовити новорічну листівку «Сніговичок» та символ 2017 року «Півник». Святкову концертну програму для дітей підготували вихованці Зразкового ансамблю танцю «Джерельце», гуртка «Солісти-вокалісти», вокального ансамблю «Веселі нотки». Ігрову програму провела культорганізатор Інна Дмитрівна Щербина.
Всі дітки отримали солодкі подарунки.

... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: AdminCDUT | Дата: 21.12.2016 | Коментарі (0)

      13 грудня 2016 року у актовій  залі Центру дитячої та юнацької творчості гуртківці закладу відзначити  одне з великих та улюблених свят наших пращурів — День Андрія Первозванного або, як у народі називають, свято Калити. На святкуванні дівчатка були ознайомлені з давніми традиціями гадання на Андрія та спробували самі гадати: закликали долю за допомогою каші в горнятку, дізнавались ім’я нареченого з папірців, що діставали з шапки. Всі разом готували вареники з різними начинками, також грались в старовинні ігри «Дрихман» та «Баба Куця». В честь свята була спечена медова калита. Хлопці ж спробували себе в ролях Калитинського та Коцюбинського. Під запальну музику всі спробувати танцювати Коцюбу. На завершення поласували Калитою та ще довго ділились враженнями від свята. 

... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: AdminCDUT | Дата: 21.12.2016 | Коментарі (0)

      Козацтво відіграло велику роль в історії України, справило вплив на формування специфічних рис культури та освіти, створило традиції, які український народ проніс через віки і тяжкі випробування долі аж до сучасності. Це ще раз усвідомили вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, взявши участь у конкурсній програмі, що відбулася 17 жовтня під девізом «Козацькому роду - нема переводу». Щоб отримати перемогу дві команди грали в реслінг, відгадували народні пісні в пантомімах, складали окремі слова в козацькі прислів’я, «варили борщ» та «переправлялися через Дніпро». Вболівальники мали змогу теж заробити бали для своєї команди. Для них була проведена вікторина під назвою «Чи знаєте ви добу козацтва»? Свято закінчилося оголошенням переможців, обговоренням отриманих  корисних навичок та цікавих знань. 

< ... Читати далі »
Переглядів: 425 | Додав: AdminCDUT | Дата: 09.11.2016 | Коментарі (0)

      16 вересня, в Миронівському центрі дитячої та юнацької творчості, відбувся день відкритих дверей «Здрастуй, Країно Творчості». Цікаво та змістовно кожен гурток розповів про себе, про свою творчість. Розважили присутніх запальними масовками вихованці гуртка «Старшокласник» та порадували співом вихованці гуртка «Веселі нотки». Керівники гуртків разом зі своїми вихованцями провели цікаві майстер-класи. Присутні свята покинули залу центру творчості з широкими посмішками, приємними враженнями та словами подяки.

  ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: AdminCDUT | Дата: 09.11.2016 | Коментарі (0)

     Більш ніж успішною виявилася участь Зразкового ансамблю танцю «Джерельце» Миронівського ЦДЮТ у Х Міжнародному  телевізійному фестивалі «Морська раковина», що проходив у мальовничому болгарському місті Созополь.
      Впродовж 28-29 червня тривало це справжнє свято танцю. В перший його день 45 творчих колективів з багатьох країн континенту демонстрували неповторно-колоритне розмаїття національних танців. Це був конкурсний відбір. Зразковий ансамбль танцю «Джерельце» представив компетентному журі і численним шанувальникам цього мистецького жанру танці «Гуцулія», «Чорноморочка», циганський танець «Гості степу» і «Гопак».
      Не передати словами ту радість, яка охопила всіх учасників, коли наступного дня на заключному гала к ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 394 | Додав: AdminCDUT | Дата: 05.09.2016 | Коментарі (0)

Переможців

Всеукраїнського дитячого вокально-хореографічного конкурсу

«ТВІЙ ОЛІМП» 

І місце

  < ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: AdminCDUT | Дата: 03.03.2016 | Коментарі (0)

   10 лютого відбулася конкурсно-розважальна програма присвячена Дню святого Валентина. В конкурсах взяли участь вісім пар учнів загальноосвітніх шкіл району: Миронівського НВК, Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Центральненської ЗОШ І-ІІІ ст., Козинської ЗОШ І-ІІІ ст., Яхнівської ЗОШ І-ІІ ст. Учасники проявили свої знання та вміння в інтелектуальних, художніх та танцювальних конкурсах. Глядачі також мали змогу взяти участь в конкурсах та отримали за це призи – валентинки. Чарівним співом, всіх присутніх, порадувала Тишкевич Каріна. За підрахунками журі перемогла пара Миронівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3, виборовши титул «Валентин і Валентина». Завершила свято романтична фотосесія закоханих пар. За словами учасників свято видалося веселим та яскравим, подарувало всім багато позитивних та незабутніх емоцій.  ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: AdminCDUT | Дата: 12.02.2016 | Коментарі (0)

      В барвистих українських костюмах, перевдягненою козою та веселим настроєм можна було зустріти фольклорний колектив «Співаночка» у святкові дні на вулицях міста. Для них вже стало традицією у різдвяні свята вітати працівників підприємств, організацій і установ з Різдвом Христовим та Новим роком. Миронівський районний ЦДЮТ, міська рада, районний відділ освіти, центр зайнятості, ПАТ «Миронівське  хлібоприймальне підприємство» - це ще не весь перелік установ, працівники яких приймали привітання від колядників. 
      Радісно лунали колядки та щедрівки, сипалося з дитячих рук зерно, віщуючи добрий врожай та багатство.

... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: AdminCDUT | Дата: 10.02.2016 | Коментарі (0)

  4 січня у Миронівському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбулося Новорічне свято «У гостях у казки».  На святі гуртківці зустрілися з казковими героями, ролі яких виконували керівники гуртків: Зима, Ялинка, Білосніжка, Дід Мороз  і Снігуронька та символ року - Мавпочка. Казкові герої  гралися з дітьми у різні цікаві  ігри,  водили веселі та запальні танці. Клоуни Бімка та Бомка повеселили цікавими фокусами.
  Для гостей свята виконали новорічні пісні вихованці гуртка «Солісти вокалісти»  Анна Ляховецька,  Лілія Степаненко, вокальний ансамбль «Веселі нотки». 
   Вихованці та батьки щиро подякували працівникам ЦДЮТ за  цікаво проведене свято. Бажаючі мали змогу сфотографуватися з казковими героями, Дідом Морозом та Снігуронькою.
... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: AdminCDUT | Дата: 05.01.2016 | Коментарі (0)

      Саме під такою назвою напередодні Дня Святого Миколая відбувся  фестиваль для дітей з обмеженими можливостями.
     Свято розпочалось з роботи творчих майстерень, де всі бажаюті могли створити художні вироби за допомогою педагогів ЦДЮТ. І ось лунають святкові мелодії, виходять казкові герої – Зима та Зіронька, розпочинається святковий концерт. Чудовим музичним подарунком став виступ фольклорного колективу «Співаночка» з піснею «Ой, хто, хто Миколая любить».
     З вітальним словом до дітей та їх батьків звернулися перший заступник голови районної адміністрації К.В. Жданов та начальник районного сектору кримінально-виконавчої інспекції Державної пенітенціарної служби України в м.Києві та Київській області О.П.Кушнір. 
    Зворушливо пролунала пісня « ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: AdminCDUT | Дата: 05.01.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 19 20 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright Roman © 2024