Четвер, 18.04.2024, 17:50
Вітаю Вас Гость | RSS

Миронівський центр дитячої та юнацької творчості Миронівської міської ради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:56
Під час весняних канікул, 25.03 – 29.03.2013 р., гуртківці взяли участь у багатьох святах та розвагах.

Завжди цікаво та весело дітям у Миронівському районному центрі дитячої та юнацької творчості. Ось і цьогорічні весняні канікули не склали винятку, тому що  вихованці мали змогу не тільки плідно попрацювати на заняттях гуртків, а й взяти участь у цікавих заходах та розвагах.

         Керівник гуртка «Лозоплетіння» Сабадин Т.А. та її вихованці запросили дітей на «Свято загадки». Загадка – справжня перлина народної мудрості, неповторний світ людської творчості з давніх давен і до сьогодення. Загадки про природу, тварин, речі побуту, загадки запитання, загадки-ребуси, загадки в казках – ось неповний перелік загадок з  яким ознайомилися діти і, звичайно, завзято відгадували.

         Керівник гуртків «Вироби з соломки», «Штучні квіти» Педченко О.А. провела з вихованцями свято «Що в імені твоєму?». Воно супроводжувалось цікавими конкурсами: «Яке найдовше імя?», «Забуті імена», а також відгадуванням ребусів та кросвордів.

          «Карнавал  прекрасних пелюсток» , запропонований керівником гуртка «Дизайн» Чуб Л.М., дав змогу гуртківцям поринути у чарівний світ квіткового розмаїття. Дівчинка-Весна познайомила дітей з квітами . Ромашка і Троянда, Гвоздика і Мальва, Мак і  Волошка, Хризантема розповіли про себе, що дозволило присутнім дізнатися ще більше цікавого про світ рослин та його значення у житті людини.

         Конкурсно-розважальна програма «Міс Творчість», яку запропонувала дітям керівник гуртка «Макраме» Т.Б.Піддубна, запросила до участі творчих вихованок ЦДЮТ Кайдун Анастасію (гурток «Дизайн»), Раченко Марину (гурток «Старшокласник»), Лось Ірину та Чалу Аліну(гурток «Лозоплетіння»), Запару Марію(гурток «Старшокласник»), Перетятько Анну(гурток «Вироби з соломки»), Аврамчик Дарину(гурток «Декоративне малювання»), Єгорову Яну(гурток «Бісероплетіння»), Осіпчук Юлію(гурток «Макраме»). Цікаві конкурси: «Представлення», «Склади оповідання», «Інтелектуальний», «Пантоміма», «Дизайн сукні», «Цікава загадка», «Перукар» розкрили талант та здібності кожної із учасниць, а вихованка гуртка «Лозоплетіння» Лось Ірина виборола титул «Міс Творчість».

           В переддень Дня гумору культорганізатор ЦДЮТ Присяжненко О.С. запросила дітей на «Гуморину – 2013», яка мала назву «Посміхаймося». Веселі ігри, усмішки, анекдоти, розваги нікого не залишили байдужими, а стали тими веселими іскорками, якими живе і приносить радість Центр дитячої та юнацької творчості.

А вихованці гуртків «Солісти-вокалісти» Ляховецька Анна та Буценко Альона (керівник Гирин О.П.), «Вокальний» Овчіннікова Емма, Ільченко Альбіна, Могно Анастасія, Руденко Світлана (керівник Трачук З.В.), фольклорного колективу «Співаночка» Дуброва  Руслана (керівник Голубенко Л.О.), камерного оркестру «Колорит»(керівник Гончаренко О.А.) взяли участь у щорічному районному огляді-конкурсі дитячої творчості «Перлини Миронівщини». 

Переглядів: 473 | Додав: Fluffy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright Roman © 2024