Субота, 20.04.2024, 02:55
Вітаю Вас Гость | RSS

Миронівський центр дитячої та юнацької творчості Миронівської міської ради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:02
Тут натхнення і творчість живуть

      27 травня 2015 року відбувся звітний концерт та виставка творчих робіт вихованців Миронівського районного   центру дитячої та юнацької творчості
    Справжнє сузір’я талантів засяяло у районному будинку культури під час свята. Проходило воно під девізом  «Любимо дитину, цінуємо творчість, плекаємо талант». Саме ці слова увібрали в себе все , чим живе ЦДЮТ . 
    Зустрічали батьків, дітей, гостей вихованці гуртка «Барабанщиці».
Ще задовго до позивних, які сповістили про початок свята, багатолюдно було у фойє, де розташувалась виставка робіт юних умільців.  Чого тут тільки не демонструвалось: дивовижні деревця, прикраси, вишивки з бісеру, корзинки і вазочки з лози, композиції і букети із штучних квітів, вироби, картини у техніці  макраме,  картини викладені соломкою, картини та ікони з круп, солоного тіста, вироби у техніці оригамі , квілінгу, гончарства, живопису, деревообробки.Аж не вірилось, що все це зроблене дитячими руками -  настільки привабливі і досконалі витвори гуртківців. Багато з них брали участь в обласних та Всеукраїнських конкурсах і дістали гідну оцінку журі.
     Не менш видовищним було і дійство, що розгорнулось згодом на сцені будинку культури. Майстерністю виконання танцю захопили залу учасники Зразкового ансамблю танцю «Джерельце» - від найменшеньких до найстарших, неодноразові переможці обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів та фестивалів хореографічного мистецтва. «Гопак», «Поліські притупи», «Вальс», «Переяслівка», «Маші і Ведмідь», «Мадмуазель», узбецький народний танець «Андіжанська полька», «Юзівська полька», «Кантрі» , «Чорноморочка», «Шкільні роки», «Морські жителі», «Вулиця», «Індійський танець» вразили глядачів  своєю вишуканістю та досконалістю. 
     Захоплено аплодували глядачі фольклорному колективу «Співаночка», вокальному ансамблю «Веселі нотки», солістам- вокалістам Буценко Альоні, Дарині Романенко, Лілії Степаненко, Анні Собко, Анні Ляховецькій, Руслані Дубровій, Каріні Тишкевич.
   За досягнення у різних видах творчості кращі вихованці центру отримали грамоти. Їх юним умільцям і аматорам сцени вручила директор закладу Наталія Сергіївна Собко. З щирими словами подяки та захоплення звернувся до присутніх міський голова Віталій Миколайович Савенко, який побажав вихованцям Миронівського районного центру дитячої та юнацької творчості та їх наставникам  нових творчих злетів та досягнень.


     

    

 

Переглядів: 490 | Додав: AdminCDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright Roman © 2024