Субота, 20.04.2024, 06:15
Вітаю Вас Гость | RSS

Миронівський центр дитячої та юнацької творчості Миронівської міської ради

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


08:00
Пізнавальні канікули!

    Весняні канікули у Миронівському районному центрі дитячої та юнацької творчості пройшли  весело та змістовно.
1 квітня весела «Гуморина» запросила вихованців порозважатися, цікаво провести час. Культорганізатор Інна Щербина підготувала для гуртківців цікаву вікторину, ребуси, жартівливі запитання, ігри. Діти також підготували гуморески, загадки, змагалися у вправності розвеселити присутніх.
   Ми живемо в цікавий і складний час, коли на багато починаємо дивитися по-іншому, багато заново відкриваємо і переоцінюємо. В першу чергу це відноситься до нашого минулого, яке ми, виявляється, знаємо дуже поверхово. Що турбувало, радувало і турбувало наших предків, чим вони займалися, як трудилися, про що мріяли, розповідали й співали, що передавали своїм дітям та внукам? Відповісти на ці питання сьогодні - значить відновити зв'язок часів, повернути втрачені цінності. 
Треба показувати дітям, що рідне місто славиться своєю історією, традиціями, пам'ятками, пам'ятниками, кращими людьми.
    Місцевий краєзнавець, журналіст Віктор Антонович Глущенко провів для вихованців цікаву і змістовну екскурсію вулицями міста Миронівка. Розповів про найстаріші будинки міста, про маєток директора цукрозаводу, на місці якого згодом розпочала роботу лікарня відновного лікування.
    Керівники гуртків відвідали музей села Карапиші. Екскурсію провели вихованці та керівник гуртка «Літературне краєзнавство» Валентина Василівна Троценко. Багато цікавого дізналися про розвиток села, про визначних людей, ветеранів Другої Світової війни, героїв-афганців. 
Вихованці гуртка “Старшокласник» підготували та провели  круглий стіл на тему «Підлітковий вік».
     Тема підліткового дорослішання цікава, перш за все, тим, що саме в цей період життя людини виникає вікова криза. Необхідність адаптаційного подолання вікової кризи є вельми важливим завданням як для самих дітей, так і для їх дорослого оточення.
    Гуртківці обговорили цікаві питання поведінки підлітків: як у період кризи підліткового віку відбувається формування системи особистісних цінностей, які визначають зміст діяльності підлітка, сферу його спілкування, вибірковість відношення до людей, оцінки цих людей і самооцінку; розвиток пізнавальних процесів; як у ці ж роки відкрито проявляється абсолютна більшість життєво необхідних особистих і ділових якостей людини; як у підлітковому віці правильно знаходити спільну мову з однолітками, дорослими у конфліктних ситуаціях. 

      

 

Переглядів: 453 | Додав: AdminCDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright Roman © 2024